***

Эльвира Вовченко
... відкрите вікно. але мені не вистачає повітря.
мій крик на все місто
змусить тебе прокинутись.
чуєш?
мій голос надто хрипкий.
вже не такий ніжний
і не такий рідний.
моя душа – рветься до тебе.
а серце по Частинкам
покидає моє тіло.
впіймай їх! втримай!
у долонях – зігрій!
не відпускай.
вітер розсіє їх.

... по Частинкам збери мене.
я хочу бути Твоїм Цілим.