я - твоя!

Эльвира Вовченко
... я - твоя!
твоє невеличке озерце, наповнене чистою водою.
твоя посмішка на пухких вустах!
я - твоя! чуєш?
пташка проспівала моїм голосом.
я - твоя річка! прозора, як очі твої!
твоє ранкове сонце, ледь тепле, приємне і таке рідне!
я - твоє повітря.
невидиме, але таке необхідне!
я - твоя!
до кожної краплинки,
до кожного промінчика,
до останнього
подиху.