Hellen

Валерий Валуев
Ім’я – пекельних мук багаття,
Стрункого стану доберман,
Тремтливих губ ненаситне завзяття,
Змію-язик утримує аркан.

Волосся  - адове вугілля -
Стікає по плечах до дна грудей,
Де клекіт серця гонить ендорфіни
Наелектризованих очей…

В очах - бездонний біль кохання..

21.07.12