69

Валерий Валуев
Ізюм кохання ніжний і вологий
Тремтить безстидно на моїх губах..
Коваль у грудях молотом стотонним
Вбиває волю і зриває дах.
Зміїні пальці обвивають ноги,
Над бездною завмерла ніжна плоть..
Зупинено дихання і забуто богів..
Передчуття отрути синя млость.
Укус.. мов поцілунку смерті доза,
Підпалює мій факел до гори небес.
І голок тисячі впиваються в мій мозок,
Як сотні років, з висоти небес…

23.07.12