заклинанне

Иван Славко
і не воз-іме,- лише забирає
немов йому позабирано в роду-рід
нашіптано у свійский родовід
візьми, моголе, щоб тому не біг
уже през неї
дивиною дива
ай
сварожжя не сталося горіть
а так , ю-гаремно - поліття-тліть
де в ковилу одіскрилось
скирдою запалало
да і кресало лошака
усе копитами брикало
що метло дай
всі скирди позайма