Ангели

Саша Маслак
Історія про ангелів,
про чорного і білого.
Без краю і кінця легенда,
як визничити милого.

Життя- строкате, чорно-біле,
бо саме так повинно бути.
І я не хочу намагатись,
когось забути з кимось бути.

Вони складають моє серце,
а хіба серце розривають?
Як визначити хто єдиний,
вони ж завжди разом літають.

Якби була така нагода,
по черзі з кожним з них зустрітись...
-Обов'язково обирати??!
А можна з обома лишитись?..

Єдиний вихід- стати небом.
Воно ж не вибира ніколи,
Що краще: місяць, або сонце,
Вони стрічаються по колу.