Hе цiкаво

Саша Маслак
Наче трохи схаминулась,
Та чогось не вистачає.
Наче трохи все забулолось,
Й серце вже не дуже крає.

Нескінченних вечорів!
Саме їх замало стало.
Зір що сяяв- почорнів.
І замовкло те що грало.

Все ти можеш пояснити
Це доволі не яскраво.
Неможливо стало жити,
Жити стало не цікаво.