Пiсня кота Леопольда

Натко Катапуся
Песня кота Леопольда (украинский вариант)

Я весь день сиджу
На крутім бережку.
Наді мной пливе
Хмаронька легка.
Лагідно мружиться
Сонце золотаве,
Весело хлюпає
Річечка швидка.

Стебельце дрижить,
Наді мной
Жук джизчить.
Комариний писк
Не відволіка.
Лагідно мружиться
Сонце золотаве,
Весело хлюпає
Річечка швидка.

Закохався вмить
Я в небесну блакить,
В сонце і в траву,
В жабку й павучка.
Лагідно мружиться
Сонце золотаве,
Весело хлюпає
Річечка швидка.