До Дня Незалежностi Украiни

Мария Лаврись
На вулиці - св'ято,
Країна радіє
І так незалежно
У вирій спішить.
Зі св'ятом, країно,
Ти в мене єдина
У тобі з любовью
Проводимо мить.
Бо щастя велике,
Тобі, Україно,
В житті вже є повні
Двадцять один.
Радіють старенькі -
Сльозами вливають,
І діток щасливих
Гомін звенить.
Вітаємо гідно
Свою Батьківщину
В годину щасливу,
У радості мить!