Практична уява

Любовь Берегиня
Ще де-не-де калган жовтіє,
Цикорій блимне синім оком…
Руді  суцвіття деревію…
Та ще полин з чортополохом…

Палітра серпня скупувата…
Та, слава Богу, сонце світить!..
В житті є доброго багато –
Його лиш треба нам помітить…

Смаглявий серпень весь в турботах –
Швидкий, діяльний – не дрімає!
Врожай зібрать – його робота! –
Картоплю нині він копає…
Чи десь капусту поливає…

Тому не дуже я зважаю,
Що повернулась знову спека, -
В ній позитивне відшукаю: -
Нехай! – Прогріє поперека!))

Чекає осінь нас багряна…
Буяють ще на клумбах айстри…
Зоря ще вранішня – рум’яна,
Ще яблуко я з’їм духмяне…
Щодо фантазій всі ми – майстри! ))

P.S.   Багата уява розраду приносить,
       За це її роботи не лишаю:
       Крім неї ніхто мені настрій не створить,
       Тому оптимізмом цей вірш завершаю!))

24.08.12