***

Виктория7
Ой, як любо, як весело
Завжди в мирі з Богом жить,
Все дає Він нам для того,
Щоб могли Його хвалить!

Дає час нам благодатний,
Братів сестер дарував,
Щоб із наших вуст невпинний
Спів святий завжди лунав.

Щоб навчались свято жити,
В цій сім’ї нас поселив

Ніжно учить нас прощать, любити
Жити так, як колись Христос прожив.

І в кінці шляху земного
Дамо відповідь Тому,
Хто нам дав життя чудове
Як прожили і чому?

Коли був ти, друже, вірний
Й на землі цій свято жив,
То отримаєш нетлінний
Свій вінець ти золотий.
А коли не слухав Бога
І ходив шляхом своїм,
Що ж тоді, підеш ти в пекло,
Раз до Бога не схотів.


Тож зроби, мій друже, вибір:
За Христом ти прямо йди!
Щоб коли прийде Він в славі
Вірним міг тебе знайти!