Молитва в Запорiжжi

Людмила Дзвонок
Запоріжжя. Павло-Кічкас. Площа біля клубу.
Бачу тут серед людей церкву свою любу -
Просить-молить за Вкраїну, за кращую долю,
Щоб народ весь український вершив Божу волю!

- Господи, почуй благання, слова молитовні!
Хай зав'яжуться з людьми відносини кровні
На всі роки, на віки зійдеться дорога.
Лиш від Тебе, Святий Боже, вчасна допомога.

Запоріжжя. Павло-Кічкас. Людей більше, більше.
Молить церква про життя, щоб було не гірше.
Хор церковний підхватив - псалми линуть в небо.
(Величать і прославлять Бога завжди треба!)

- Господи, хай це зернятко, що сіється нині,
Розростеться на землі – рідній Україні.
Нехай люди зводять очі, руки протягають
До Спасителя, Отця, і спасіння мають!
                25.08.2012