знову за тобою я тужу

Катя Кисляк
І знову ніч, і знов думки про тебе
І знову я без тебе не живу
І сум, і біль, що ти не біля мене
i знову за тобою я тужу

Аж ось і ранок,знову просто будні
І склянка на столі стоїть пуста
І втомлені думки і сни безшумні
І я мов на хвилину не жива

І каву вип'ю, і зберусь з думками
Впорядкую я емоції свої
Не буду сумувати за словами
Які ти шепотів на самоті

І знову день без тебе проживаю
Чи хочу, чи не хочу, та живу
Не знаю, що в тобі мене тримає
Та просто я без пам'яті люблю !