Чи варто знову...

Лёля Капризоля
Чи не болить у мене рана?
А сам як думаєш,болить!?
І знову слово це, КОХАНА,
В устах твоїх теплом горить...

Не знаю навіть що сказати.
Мені б від слів своїх втекти....
Чи зможу знову я кохати
Крізь сотні років самоти!?

Чи зможу, а чи треба знову!?
Чи дійсно вартий ти того?
Щоб відродить кохання мову
На шрамах серденька мого...