Ольга Савинкова

Величка Петрова
ОЛЬГА САВИНКОВА

Я так живу:
Сквозь сердце
Нанизана на вертел
Кармической планиды
Вселенского Костра…
Я думаю об этом.
Я – часть Большого Света,
Потомок  Атлантиды…
И часть Его ребра.

ОЛЬГА САВИНКОВА
 превод на болгарски Величка Петрова

Аз през сърце живея
нанизана на свредел
на огъня вселенски
с кармична планина.
Аз мисля за това,
дали не съм частица
от този свят голям.
прашец от Атлантида,
реброто на Адам

Аз така живея.