Потоп

Степаненко Василь
*

Знайшовся б стовбур,
Щоб зробить ковчег.
По парі тварі
Можна відшукати.
От тільки Ной не народився ще.


*
Нашли бы ствол,
Чтобы сделать ковчег.
По паре твари
Можно найти.
Вот только Ной не родился ещё.