Василько

Николай Николаевич Хименко
По кризі бігають хлоп’ята,
У хокей спритно гуляють,
А дівчатка на санчатах
По черзі із гори з’їжджають.
До дівчат прийшов Василько,
Лижі начіпляє
І летить з гори до низу,
В кущі залітає.
Сміх і галас навкруги
Дітвора здіймає.
Застряг Василько у кущах,
Та дітей благає:
- Поможіть мені хто не будь
Витягніть, не смійтесь,
Таке з кожним може статись,
Бога ви побійтесь…
© Миколай Хименко