Капки акварел-48. Септември

Борис Калинов
Веднъж
в годината
Започва Есента…
Септември идва
с Вятъра
в листата,
с позлатени клони…
От Лятото
все още
има полъх
топлина,
но есенният
дъжд
ще я прогони…

Б.Калинов-Странник
01.09.2012г.
Пловдив

Художнк: Ефремов Леонид Аркадиевич