Ранок!

Валентина Тараненко
У неоновім дивнім світанку –

Небо очі – мов зорі відкрило !

Посміхнулось казковому ранку –

Подих в захваті перехопило !

Все навколо –нестримно красиве !

Бере серце та очі в полон !

Яке щастя на вигляд вродливе !

Доторкнутися можна– не сон !

Ось на гілці зворушлива пташка ,

Ранок співом чарівним вітає ,

А в молочній травичці комашка ,-

Всюди гомін природи лунає …

Вітер пестить вологі листочки ,

Що мов сріблом горять у вільхи ,

Мов хитає незримі місточки ,

Що реально несуть у казки …