Мантра

Леся Ткач 2
Ты моя мантра кохання
У зорях моїх гарячих,
Утром встаю на світанні,
Бачу, що очі не бачили.

Ти моя зоря некохана,
Ти моя мрія любові,
Сонце мое ти у ночі,
Світ на світанку ти зорі.

Ти мій коханець у щасті,
Віра, надія, любов,
Серце моє ти всевласне,
Біль ти й моя кров...