Таки це сон...

Стевия
Моя.Такі  прості  слова.
Так  лагідно  і  ніжно  пригорнув,
Як  в  юності,аж  кругом  голова.
І  час  завмер,  і  світ  про  нас  забув.
Лиш  ти  і  я,  а  у  очах  вогонь,
Вуста  шепочуть  пристрастні  слова,
По  тілу  ток  від  дотику  долонь,
Бо  лиш  в  коханні  творяться  дива.
Ти  мій.  І  щастя  через  край,
Такий,  водночас  рідний  і  чужий.
Ти  мій  до  нині  невідомий  рай,
Частинка  серця,  милий,  дорогий.
Боюсь  прокинутись-тебе  нема
Лиш  спогад  від  п`янких  обійм,
І  на  душі  не  літо,  а  зима,
І  в  пам`яті  таємний  погляд  твій.
Таки  це  сон,це  мій  уяви  світ.
Живу  без  тебе,  а  живу  тобою.
Ти  у  життя  влетів,  немов  метеорит,
Та  стрімко  зник,  як  сніг  весною...