Случка

Валентин Йорданов
Звезди. Море. Вълни. Разходка. Вятър.
Целувка. Смях. Целувка. Свобода.
Мечти. Пейзаж. Часовник. Чайка. Пясък.
Прегръдка. Вяра. Грях. Сълзи. Жена.
 
Игра. Любов. Очи. Пожари. Шепот.
Страх. Целувка. Страх. Море. Дъга.
Раздяла. Болка. Рамка. Миг. Пътека.
Усещане. Молитва. Бяг. Жена.
 
Тревога. Крясък. Чайка. Случка. Вечер.
Тъга. Сърце. Поема. Самота.
Изкачване. Хотел. Надежда. Среща.
Любов. Целувка. Щастие. Жена.