Сонячнi зайчики

Наталя Мазур
Як з люстерка, у воду ставочка
Повкидало нам сонце зайчат.
Смішно бавляться ті у куточку,
Схожі на пустотливих   хлопчат.

То пірнуть, то на берег заскочать,
То стрибають по листі верби.
Вони з рибками гратися хочуть,
Та дістатись не можуть туди.