Телятко

Наталя Мазур
Йшло Телятко біля річки,
Захотіло враз водички.
Берег був високий дуже…
Що ж йому робити, друже?
На колінця навіть встало,
Та водички не дістало.
Що тепер робить йому?
І зітха Телятко: «Му-у-у-у!
Ви мені допоможіть
Та стежину покажіть!»