Платiвка осенi

Ирина Иммер
От вересень – вальсує без пісень.
І трохи "на зігрітись" ще вина є.
І журавлино долина Дассен
Про ту любов, що от була - й минає...
А серце хоче впитися дощем -
І падають каштани шоколадно.

- Ви любите? Ви любите іще?...

Платівка підставля пісенні садна...