Кохання - не любов

Валерий Валуев
Любов до матері,
до бога, до людей,
що нас підносить
до самісінького раю, -
ніщо
на тлі кохання
в холоді ночей,
коли душа болить,
а мить життя спливає.

Коли при зустрічі,
не дивлячись на час,
ідучи мимо неї,
кидаєш «Вітаю!» 
і молишся,
щоби вона могла
читать в очах:
«Я не люблю тебе,
бо я тебе кохаю…»

17.09.12