Втекла

Мантихора
На  душі  веселково-безпечно,
За  вікном  -  нова  осінь  на  старті:
Клен  рясний  червоніє  сердечно,
Трохи  дме  у  нічному  плацкарті...

Не  турбують  пияки  навпроти,
Ані  храп  на  сусідній  полиці  -
Я  втекла  від  примарної  вроди
Трясовини  чужої  столиці.

(14.09.2012)