Мандруе осiнь на хмаринах

Петро Керанчук
Мандрує осінь на хмаринах,
Навкруг землі летить в краї
Туди, де чисте небо синє,
У золоті літа мої…

Від неї погляд веселіє,
У чарах осені стою.
Її  у пестощах жалію,
А вона доленьку мою.

Усе пов’язано в природі,
Любов’ю серця і душі.
Їй шлю привіти при нагоді,
Дарую вірші і пісні...

 ... мандрує осінь на хмаринах,
Слід золотить в земних краях.
Немов метелик в павутинні
Блакитна осінь в небесах.