Клеопатра, дум моих богиня

Принцалександр
Клеопатра, дум моих богиня, красота и ум, растраченные зря,
Растоптали царскую гордыню кони дней лихих календаря.
На беду всегда приходит Август, за Июлем вслед, и никогда Июнь.
На беду был стар для тебя Цезарь, на беду был Марк Антоний юн.
=======================
Cleopatra, my obsession's goddess, beauty and the mind, that wasted were in vain,
Cleopatra, my obsession's goddess, trampled pride by days steadfast and unforgiving chain.
Life is such, that always comes the August, following July, and never comes back June,
Old for you unfortunately was Caesar,  was too young Mark Antony for you.