Достали Все Украинская лирика

Влад Рябоконь
Дістали всі
Без виключень і застережень
Особливо ті
З ким дружба не знає межі

Дістали ті дівчата
Що багато язиком молотять
Їхні ці Габана і Прада
Які вони повсякденно носять

Дістали ті звичайні речі
Якими користуємось без думки
Не дістав лиш той місячний вечір
Але і він вже дістає без рюмки

Що не дістало ще мене
І навіть, сили придало
Та Академія моя, яка ще довго не мине
Ті семінари, що видавили з мене все гівно

Ті люди, що там ще залишились
Студентський мій то колектив
З ними ще ми не напились
Але для цього і не потрібен мотив