Каламбур на беларускай мове - 24

Леонид Ганчаров
Каламбур хлопчыка пра кУплю казы

Матуля нам услых КАЗАЛА: "ГОДНАЯ,
Прыгожая каза, КАЗА   ЛАГОДНАЯ."
Казу мы з братам трохі КАЗЫТАЛІ, Я
Спытаў матулю: "Дзе ў КАЗЫ   ТАЛІЯ?"

*****

Каламбур мальчика о покупке козы

Матушка нам вслух говорила: "Достойная,
Красивая коза, коза добродушная."
Козу мы с братом малость щекотали, я
Спросил у матушки: "А где у козы талия?"