Я прилечу...

Катя Сирко
Я прилечу вночі до тебе,
Коли заснеш по довгім дні.
Нічого більш мені не треба, -
Це щастям видасться мені.

Тихенько сяду коло ліжка
І злегка сумно усміхнусь.
І м'яко, лагідно, мов кішка,
Твого обличчя я торкнусь.

Мов вірний ангел, до світання
Оберігатиму твій сон.
З тобою лишиться кохання
Віршами списаним листом.

А як зачервоніє обрій,
Піду навшпиньках. Збережи
Про мене спогад, ніжний, добрий,
До стрічі. Може, назавжди.