Золотом вбралося довкiлля!

Валентина Бачал
Відходить зелень і тепло...
Десь у далеку  далечінь...
Засумували хмари й небо...
До мене в гості завітала осінь!

Золотом вбралося довкiлля!
А під ногами - багрянне листя грає.
Дивлюсь на дощ-мене він забавляє!
Та щось мені так душу й серце крає...
Мабуть в душі-пора осіння наступає!!!