Сон про сон

Борис Туровский
Лізу якось по драбині, раптом сниться сон мені, що я лізу по драбині
не насправді, - уві сні.
І так лячно зразу стало,
очі вирячив, кричу (мабуть дуже налякало,що з драбини я лечу).
Прокидаюсь, далі лізу, відчуваю - знову сплю...
Треба злазити до низу, бо ще лиха нароблю!

*