Айпетри

Степаненко Василь
*

Айпетрі видно здалеку,
одначе,
гора у повній величі своїй,
коли вінцем
над нею сходить місяць.

*

Айпетри видно издалека,
но всё-же,
гора в полном соём величии,
когда венцом
над ней сходит луна.


21.09.12