де ти

Полина Карасёва
на перехресних вулицях
нашого мiста
сiро так, холодно.байдуже.
пiд стопами плаче ментолове листя
та чогось не вистачає.
мiй шанс:
заплющую очi, та потяг одразу ж
тягне бо-зна куди.

туди , де є ти .
де затишно.