Цвiтуць каштаны восенню

Лариса Винникова 2
Успыхнулі зноў каштаны,
восень здзівіўшы цветам.
Буйна цвітуць каштаны,
нібы хаўтуры лету.

Свечкі дажджом халодным
восень няшчадна тушыць,
ветрам пяшчотных кветак
крохкае шчасце рушыць.

Толькі так ярка на шэрым,
і па-дзіцячы смела
з восені злым намерам
яны не змірыліся!
             Бела...


хаўтуры(бел) - поминки