Останнiй полiт джмеля

Валео Лученко
Далі буде шарудіння сухого листя,
останній політ джмеля, лоскітливий похід сонечка
від ліктя до пучки мізинця,
затишний вечір,
вогнище на березі ночі,
зупинка часу, коли дивишся на полум'я
і бачиш воду живу і мертву
і осягаєш природи таємницю,
але висловити її не можеш,
та і чи треба?
Далі буде навіть тоді, коли нічого не буде,
але до того ще жити і жити,
ворожити на каві, на нутрощах гарбуза,
на квасолі, сидіти в позі лотоса під інжиром
і знати, що все буде добре,
бо складається пазл
і карти в пасьянсі кладуться доладно
лиш треба на хвилечку потерпіти,
не оглядатись назад,
не марнувати Cилу...

P.S.
Ех, думки мої думоньки,
куди це ви знов полетіли? :-)