Улов бедненький

Степаненко Василь
*

На берег
море невід закидає.
Улов бідненький:
рінь одна й пісок.
І рве об валуни нитки шовкові.

*

На берег
море сеть бросает.
Улов бедненький:
одна галька и песок.
И рвет об валуны нити шёлковые.