Осiннiй здогад

Ирина Иммер
День осінній. Бально і фуршетно.
Келих неба з присмаком кислиць…
Ясенів такий солодкий шепіт
Падає словами горілиць.

Листя ще не винайдена мова –
Лиш жіноча здогадка душі,
Що навмисно віяло кленове
Гілочка впустила у кущі…