Осiннe...

Татьяна Ященко
Сонячні промені грають на листі.
Всі кольори стали дуже яскраві.
Горобина та калина в намистах.
Осінь запрошує всіх нас до балу.

Вітер кружляє,несе прохолоду.
Хмарки пірнають у небо глибоке.
Світлом осіннім чарує природа.
Квіти дарують свій запах  щороку.