Капки акварел-50. Просто сезон

Борис Калинов
О! Тя плаче…
Плаче с с гласа на
на разкъсани струни…
Бавно заглъхващ
звън… Досега
непознат.
А всичко после
някой
ще изхвърли
на бунището,
наречено
Свят.
Тя просто плаче…
Знам-това е зарад
всичко
помежду ни,
а Есента покрива
трепети и чувства
с меко падащи листа.
Така е…
Нарича се
сезонен кръговрат!

Б.Калинов- Странник
02.10.2012г.
Пловдив
Художник: Б.Калинов- "Отива си..."-комп. рисунка