Так совою кричала нiч...

Ирина Иммер
Так совою кричала ніч,
Так нестримно і горобино,
Що ізнов з тополиних пліч
Синю хустку зоря згубила –

І світанок напав на слід,
Що залишили ми босоніж
Одне в однім на сотні літ:
Скільки меду – і стільки солі ж….