золата восенi з паламаным пальцамi

Лариса Винникова 2
Жанчыны ў парку зграбаюць
жоўтае золата восені
ў вялізныя брудныя гурбы.
Кляновыя далоні
        з паламанымі пальцамі
страчваюць свой колер
       і ператвараюцца ў смецце.
Але дрэвы
даюць нам яшчэ адзін шанс
адчуць цяпло іх душ.

І зноў ляцяць і ляцяць
сонечныя душы дрэў
у нашы далоні.