Мовнi цiкавинки

Таисия Цыбульская
1)То пригріло взимку СОНЦЕ,
  чи можливо тільки СОН ЦЕ?


2)«Росте у лісі ПРОЛІСОК», -
  читає Настя ПРО ЛІСОК.


3)Ледве вгору дід ДОБРІВ,
  зморшки в діда аж ДО БРІВ.


4)На горі росте КУЛЬБАБА,
  під горою несе КУЛЬ БАБА.


5)Це усе було НАСПРАВДІ,
  вчитель научав НАС ПРАВДІ.


6)На вікні стоїть ІРИС,
  на столі є хліб І РИС.