Мария яремчук

Оксана Олейник Львов
Цей вірш присвятила, молодій і талановитій співачці, донці відомого народного артиста України Назарія Яремчука, - МАРІЇ...!
13 травня (на день матері), мала змогу потрапити на концерт Марічки, я була дуже вражена., її голосом, і з того часу, мені стали подпбатися її пісні, адже, я знаю, що співає вона, прекрасно у живу, а не під ФАНЕРУ....!!!!


Ура! Марія в 2014 році в Данії представлятиме УКРАЇНУ на конкурсі Євробачення!!!!