У свiтi рiзних мов багато

Петро Керанчук
У житті на життя маю право,
Запорукою стала любов.
Рідний край мій – Вкраїнська держава,
Її мова – моя серед мов.

В розмаїтті природного краю,
Чую різних багато за день.
Та  своєю завжди я пишаюсь,
Бо вивчав з колискових пісень.

Мов у свiтi є рiзних багато,
Та  найкраща то рідна своя.
Та, що знають її немовлята,
Промовляючи перші слова.

Спілкуватися можна на різних,
То ж  вивчай мову інших держав.
Та якщо ти живеш в Україні,
То ж і мову її - поважай!