nuntempa

Василь Роман
"...правда поетів солодка брехнею"

                Робінсон Джефферс / Оері
 

 немає правди
 і знов Пілати
 чергову жертву
 ведуть на страту
 мораль віджила
 а сила сили
 і волі й слову
 рубає крила