Все буде добре. укр

Людмила Петрук
Все буде добре в нашому житті,-
Ну й що, що стигне ранок за порогом,
Що в вирій відлітають журавлі
Та лист осінній стелиться під ноги...

Та все минеться,- навіть сніг розтане
І вітер висушить всі сльози на очах,-
Після негод, день знову ясним стане,-
Напевно, Богу треба щось від нас...

Все буде добре в нашому житті,-
Дороги різні в долі на вплітались...
Та треба з Вірою по тим шляхам іти,
Бодай Любов з Надією лишались...