Нап шу зараз нешта напэ на

Евгений Пешко
Напішу зараз нешта… напэўна…
Але што?
Але што?
Але што?!
Пластылінавая сталі ўсе нервы
І здаецца… што мне ўсе раўно
Толькі штось мяне кліча і кліча
Але што?
Але што?
Але што?!
Мне здаецца, стаю на паўвыспе
І здалёк ужо бачу мора сваё